info@galleryowl.se
Kvalitétsgranskat | Begränsad upplaga
Fri frakt & snabb leverans

Tips till köpare

E-graphic®

Grafiska blad har varit en del av konsten under lång tid. Oftast har upplagan varit begränsad och bladen numrerade. Vanliga typer av tryck har varit litografi, etsning, gravyr, träsnitt, serigrafi och fotokopior.
Gallery Owl erbjuder dig ett nytt sätt att köpa konsttryck kallat e-graphic®. E-graphic® är konstverk i digital form, klara för nedladdning. Den goda kvalitén på utskrifter och stora variationen på utskriftsmaterial gör det möjligt för dig att själv välja kvalitet, papper eller canvas och vilken ram du vill ha.
E-graphic® är alltid i begränsad upplaga och av noga kontrollerad kvalitet.
E-graphic® som du hittar på Gallery Owl är skapade av erkända konstnärer och framstående fotografer.
E-graphic® kan lika lätt köpas om du är i Stockholm eller Tokyo, New York eller Krokom.

Teknik

Bilderna är i sRGB och okomprimerad jpeg med upplösning 300 PPI. Bildernas storlek finns angivna och bildfilens ungefärliga MB.
För tekniska frågor och annan information, kontakta info@galleryowl.se.

Bra att veta

Så långt möjligt är bildmåtten anpassade efter standardramar. Samtliga bilder kan skalenligt förminskas och stora bilder också förstoras. Tala med ditt labb. Det finns många företag, online eller nära dig, som kan hjälpa till med utskrift och ram. Utskrifterna hittar du under ”framkallning”, ”storformat”, ”fotolabb” mm. På samma sätt kan du köpa ram med glas och eventuell passepartout. Här lämnar vi några exempel vi känner till men inte provat hittar du här: galleryowl.se/printa-och-rama/

Copyright ©

Köpare av e-graphic® har rätt till en utskrift. Bildfilen får inte användas till fler kopior, förvanskas eller ingå som del i annat verk. Bildskaparen ansvarar för sin upphovsrätt. Köp av e-graphic kan inte ångras